Ústecký pohár 2018 a oblastní liga kombinovaného programu II.

10.04.2018 02:29

O víkendu 7. a 8.dubna 2018 náš oddíl hostil ve sportovní hale GetPower na Střekově hned dva závody moderní gymnastiky. V sobotu se konala Jarní liga II. pro závodnice kombinovaného programu. Bohužel se nervozita na našich děvčatech podepsala. Také náčiní neposlouchalo a tak medaile putovaly do jiných oddílů. Nejlépe se z našeho oddílu umístila na 4.místě Nikol Fousková (V.kateorie), za kterou se hned na 5.místě umístila Šárka Berková. Stejně jako Šárka obsadila 5.místo i Eliška Komárová (IV.kategorie), kterou na 8.místě doplnila Eliška Mašínová, na 9. Erika Nečasová, na 10. Pavla Pechová a na 11. Kristýna Lánová. V nejmladší I.kategorii si Johanka Fárková vybojovala 7.místo a Verča Přibylová 9.místo. Na 9.místě se umístila i Iva Šafrová v II.kategorii a Lenka Hoskovská ve III.kategorii.

V neděli jsme hostili již 28.ročník Ústeckého poháru pro závodnice kombinovaného a volného programu, na který se sjely oddíly nejen ze Severočeské oblasti, ale i z Prahy, Plzně a z Polska. I přes to, že nářadí opět závodnice zlobilo, bojovaly všechny statečně. V neděli se děvčatům dařilo o poznání lépe. Na nejvyšší stupínek si pro zlatou medaili, pohár a plyšového medvěda vystoupala v nejmladší kategorii volného programu (Naděje nejmladší) Adélka Albrechtová. Zlatou medaili nenechala svým soupeřkám ani Dorostenka Kačka Savková a Lucka Toušová si vybojovala ve stejné kategorii bronz. Aničce Maršálkové (Kadetky starší) unikl bronz jen těsně a bylo z toho nakonec 4.místo. Závodnice kombinovaného programu Iva Šafrová (II.kategorie), Lenka Hoskovská (III.kategorie) a Nikol Fousková (V.kategorie) získaly dohromady tři bronzové medaile. Elle Přibylové (III.kategorie) unikla medaile jen těsně a obsadila krásné 4.místo.

Velmi děkujeme sponzorům, kteří poskytli jak finanční, tak věcné dary. Jsou to zejména společnosti: Magistrát města Ústí nad Labem, Razdvafit, Losan, Centropol a Velkoobchod Pohoda a rodiče závodnic, zejména: Dana Schovancová, Kateřina Syrová, Marcela Mašínová, Táňa Pejchalová a Karolína Pucharmová. Tyto závody by se nemohly konat bez pomoci a podpory spousty další lidí, kteří dodali občerstvení pro rozhodčí a organizačně zajišťovali průběh obou závodů. Všem patří naše velké poděkování.

Výsledky sobotního závodu

Výsledky Ústeckého poháru



—————

Zpět


Tréninky

presmerovani

28.06.2018 14:30
alert();

—————